Evenementen & Beurzen2019-07-10T12:26:53+00:00

Laat ons uw werk simpel maken.
Wij bieden aangepaste en afgestemde creatieve oplossingen.

BEURZEN & CONGRESSEN

Binnenkort een beurs in RAI Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht, De Fabriek Utrecht, Brabanthallen ’s-Hertogenbosch of in een evenementenhal? En u wilt van het begin tot het eind opvallen? SOLEP denkt graag met u mee! Door onze jarenlange werkervaring in de praktijk en creatieve brein komen wij altijd weer met een super leuk, nieuw of verbeterd concept!

Wij ontzorgen en realiseren een geslaagd event met o.a. Thema dames, Hostess/Host, Project managers, Catering, Fotograaf, Beveiliging, you name it! Wij zijn ons ervan bewust dat elk evenement een andere aanpak vergt. Graag bespreken wij de mogelijkheden met u. Wij zijn uw event partner!

Offerte Aanvragen

BEDRIJFSEVENEMENTEN

Of het nu gaat om een bedrijfsopening, nieuwe bedrijfsnaam of een jubileum, een goed feest mag hierbij niet ontbreken. Solution Event Partner neemt die taak graag op zich. Van A tot Z, van voorbereiding tot uitvoering. Met de juiste locatie, voortreffelijke catering en entertainment. Wij beloven het bedrijfsfeest te realiseren wat u voor ogen heeft. Ook voor een geslaagd personeelsfeest bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij ontzorgen graag de volgende aspecten voor u:

*Programmering *Aankleding *Catering *Bereikbaarheid *Parkeergelegenheid *Veiligheid *Marketing *Uitnodigingen *Kledingadvies & Styling *Meertalig personeel *Eyecathers *Entertainment *Hospitality

Offerte Aanvragen

HOSTESS

Je maakt maar één keer een goede eerste indruk

Bent u opzoek naar ervaren (Thema) hostesses/host voor op een beurs of een ander business event, dan is SOLEP uw event partner! Wij beschikken over een groot bestand hostesses en hosts. Je ziet ons bijv. in Amsterdam RAI, Jaarbeurs Utrecht, De Fabriek Utrecht en op nog veel meer evenementen locaties. Onze hostesses/host hebben minimaal 3 jaar relevante werkervaring en zijn getraind door professionals.

Wij ontzorgen u graag met:

* Ontvangst, begeleiding en registratie * Informatiebalie | Service desk medewerkers * VIP begeleiding |
Meeting rooms * Meertalig personeel * Garderobe diensten * Kledingadvies en styling

Offerte Aanvragen

Projectmanagers & Eventmanagers

Wij bieden Event managers die de organisatie en uitvoering van uw event doen. Bijvoorbeeld beurzen, congressen, conferenties en festivals. Samen met onze project leiders zorgen wij voor een geslaagd evenement. Wij nemen o.a de volgende aspecten bij u uit handen: programmering, aankleding, catering, bereikbaarheid, parkeergelegenheid, veiligheid, marketing, kledingadvies en styling, meertalig personeel, eyecathers, entertainment en hospitality.

Offerte Aanvragen