Hospitalityspecialist2022-11-13T17:26:26+00:00

JE ZIET ONS OOK OVERAL!

CATERING OP LOCATIE

Maak kennis met onze catering op locatie. Wij staan voor hoge kwaliteit en service op ieder event door het hele land.

Wij bieden een breed assortiment aan met ontbijt, lunch, diner, snacks en dranken.

Laat u verrassen en neem contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden hoe we bij u de catering kunnen verzorgen.

Offerte Aanvragen

FOTOGRAAF

Uw mooiste momenten vastleggen op het evenement. Het bedrijf (internationaal) laten zien hoe succesvol de beurs was in een paar minuten door een samengestelde aftermovie of sfeerbeelden. Niet geheel onbelangrijk en toch worden de fotograven vaak vergeten! Kijk terug op uw event en boek een gespecialiseerde professioneel SOLEP evenementen fotograaf.

Offerte Aanvragen

RECEPTIONISTE

Geef de gasten de service die ze zich blijven herinneren. Vertrouwen op het hospitality team!
Wij bij SOLEP weten hoe belangrijk het is om goede mensen in de voorste linie te hebben. Dan hebben we het natuurlijk over de dames en heren die het eerste aanspreekpunt van uw organisatie zijn.

Goede hospitality zorgt naast een positieve klantbeleving voor meer werkgeluk bij medewerkers. Een strakke afhandeling van telefoontjes, gastvrije ontvangst van gasten, efficiënte gastadministratie en oprechte vriendelijkheid. Allemaal zaken die ervoor zorgen dat medewerkers kunnen vertrouwen op de betrokkenheid van het hospitality team. Medewerkers houden daardoor een betere focus op eigen kerntaken en kunnen efficiënter werken.

Benieuwd waar de kansen voor jouw organisatie liggen op gebied van hospitality? We helpen je graag!

Offerte Aanvragen

BEVEILIGING

Beveiliging is een manier om risico’s te verminderen, beheersbaar te maken en de veiligheid te verhogen. Zorgen dat uw event goed en succesvol verloopt. Wij werken samen met een professioneel beveiligingsbedrijf dat al jaren gespecialiseerd is in evenementen beveiliging, stand beveiliging en persoonsbeveiliging. Vertel ons meer over het event zodat wij u kunnen adviseren over veiligheid.

Offerte Aanvragen